La Dolors Soler, Internal Commmunication Lead; la Rosa Fernández, Procurement Manager; i la María Sanmartín, Facility Manager, són part de l’equip de Sage Foundation i la setmana passada van participar a un Marketplace i en un taller dels nostres col·laboradors, l’Associació Hi Som, que van fer a les seves oficines de Sant Cugat.
Sage és una organització compromesa amb la societat, ja que com vam explicar, han realitzat diverses activitats que ofereix el nostre Parc d’Activitats.
En aquesta entrevista, la Dolors, la Rosa i la María ens expliquen les seves impressions sobre la Fundació Viver de Bell-lloc, en general i sobre el marketplace i el taller de bombons d’Hi Som, en particular.
- Com vau conèixer la nostra entitat? Us vam conèixer a través de la xarxa global d’ESADE Alumni. En Sage Foundation buscàvem entitats de l’àmbit social que portessin a terme accions relacionades amb el medi ambient i us van recomanar.
- Per què vau decidir participar als diferents serveis que oferim des del nostre Parc d’Activitats? És a dir, perquè vau escollir-nos? Vam decidir participar a les diferents accions que oferiu perquè posem a l’abast dels nostres treballadors totes les tasques de voluntariat, ho volem posar fàcil. De fet, tenim una intranet on poden triar el voluntariat que creguin més adient. Us vam escollir a vosaltres perquè cobriu totes les nostres necessitats d’accions mediambientals que volíem fer i per la tasca d’integració social i laboral que realitzeu. A més, ens heu donat totes les facilitats i els nostres treballadors estan molt satisfets amb la vostra feina, per això hem repetit.
- Què finalitat teniu amb el marketplace que heu fet a les vostres oficines de Sant Cugat? La nostra finalitat és col·laborar amb el vostre projecte i donar a conèixer la vostra cultura corporativa, arrelada a l’agroecologia.
- Quin ha estat el producte estrella i per què? De fet, no hi ha un únic producte estrella, sinó quatre: els ous, perquè ja coneixem la seva qualitat i ens agraden molt i la melmelada, la mel i el pa, perquè hem pogut tastar-los en el Marketplace.
- Quin taller heu fet i quines impressions teniu? Hem fet el taller de xocolata d’Hi Som i l’experiència ha estat boníssima, perquè els treballadors que han participat han acabat molt contents i agraïts. Pensem que és interessant per a tothom, però en especial per aquells que tenen nens, ja que així ho poden fer a casa.
- Tornaríeu a repetir i per què? Sí, perquè ens aporta diferents avantatges, els principals:
– Es pot fer “in situ”.
– El nostre equip ha aprés i ha gaudit moltíssim.
De fet, la repetirem i la volem extrapolar a altres seus.
- Recomanaríeu fer el marketplace a altres empreses en les seves instal·lacions i per què? Sí, la recomanaríem, ja que creiem que donar a conèixer la tasca que feu és molt positiu perquè les empreses col·laborin i a més, aquest tipus d’activitats creen vincles entre els companys i entre els diferents departaments.