Being Biotiful elabora dues receptes creatives amb els ous ecològics de La Tavella

Hem iniciat un acord de col·laboració amb Being Biotiful, ja que compartim la filosofia de que una bona alimentació es basa en productes sans i ecològics. A més, en Being Biotiful valoren molt positivament la tasca social que duem a terme des del Grup Viver de Bell-lloc i com ja sabeu, els nostres ous no només són especials pel seu gust, també ho són per l’entorn privilegiat on es produeixen i perquè el nostre equip té especial cura de les gallines.

En aquesta col·laboració nosaltres aportem el producte i Being Biotiful la creativitat, i es per això que la Chloé, blogger de  Being Biotiful , ha elaborat dos plats creatius amb els ous ecològics de La Tavella:

–          Ous remenats amb pesto de Kale, amb xampinyons, amanida de mongetes verdes i ruca i formatge feta.

–          Un exemple de diverses idees de snacks: ous durs, fruita fresca de temporada, dàtils i batut verd.

Si voleu gaudir d’un bon àpat i fer-ho sanament, us recomanem que proveu a elaborar aquests plats amb un producte de qualitat i de confiança, com és l’ou ecològic de La Tavella, i que trobareu a les cistelles ecològiques: https://www.latavella.cat/ i en els diferents comerços i botigues bio de tota la província de Barcelona, és per això que és un producte de proximitat. A més, en el bloc de Being Biotiful podreu trobar moltes més receptes, us el recomanem: http://www.beingbiotiful.com/recetas/

Els nostres col·laboradors: