Hem iniciat un acord de col·laboració amb Being Biotiful, ja que compartim la filosofia de que una bona alimentació es basa en productes sans i ecològics. A més, en Being Biotiful valoren molt positivament la tasca social que duem a terme des del Grup Viver de Bell-lloc i com ja sabeu, els nostres ous no només són especials pel seu gust, també ho són per l’entorn privilegiat on es produeixen i perquè el nostre equip té especial cura de les gallines.
En aquesta col·laboració nosaltres aportem el producte i Being Biotiful la creativitat, i es per això que la Chloé, blogger de Being Biotiful , ha elaborat dos plats creatius amb els ous ecològics de La Tavella:
– Ous remenats amb pesto de Kale, amb xampinyons, amanida de mongetes verdes i ruca i formatge feta.
– Un exemple de diverses idees de snacks: ous durs, fruita fresca de temporada, dàtils i batut verd.
Si voleu gaudir d’un bon àpat i fer-ho sanament, us recomanem que proveu a elaborar aquests plats amb un producte de qualitat i de confiança, com és l’ou ecològic de La Tavella, i que trobareu a les cistelles ecològiques: https://www.latavella.cat/ i en els diferents comerços i botigues bio de tota la província de Barcelona, és per això que és un producte de proximitat. A més, en el bloc de Being Biotiful podreu trobar moltes més receptes, us el recomanem: http://www.beingbiotiful.com/recetas/