Els tallers començaven amb una breu dinàmica de coneixença entre els participants, tot seguit agafàvem els cistells i ens dirigíem cap a l’hort a collir les hortalisses directament de la terra. En el camí parlàvem de les seves propietats, del temps de sembra i compartíem alguna experiència culinària divertida. Passàvem per l’Agrobotiga a acabar d’omplir el cistell amb aquelles verdures i fruites que més agradaven als participants. Després de rentar mans, la mise en place i començàvem la creació d’amanides, canapès i salses fredes. En tots els tallers s’ha explicat alguna tècnica culinària i els més petits han anat agafant traça a l’hora de tallar els ingredients. Els petits cuiners van fer totes les receptes entusiasmats i van poder comprovar que el resultat final estava per llepar-se els dits!
La creativitat dels protagonistes, les ganes d’aprendre i la sorpresa que es van endur els pares i mares al veure que els seus fills gaudien menjant pebrot cru, remolatxa o la salsa de iogurt turca ens va reafirmar que es tractava d’una proposta atractiva i enriquidora. Després d’aquest tast hem decidit incorporar els tallers per als petits cuiners a l’agenda d’activitats del Parc d’Activitats Agroecològiques de La Tavella. A principis de setembre podreu consultar a la nostra pàgina web el programa d’activitats.