L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i Fundació Viver de Bell-lloc signen un conveni per millorar el suport a les persones i a les famílies amb necessitats específiques (SAFE)
Com funcionarà el Servei SAFE?
las sessions d’assessorament es realitzaran el tercer dimecres de cada mes, de setembre a juny, a l’espai Palau Avança (carrer Folch i Torres, 88-90). Cada sessió tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja. A més, la trobada estarà totalment adaptada a les necessitats de cada persona o família per garantir una atenció individualitzada.
Per poder participar-hi, caldrà demanar cita prèvia a través del telèfon de Palau Avança 938645316. L’equip de professionals de Viver de Bell-lloc, referents al Vallès Oriental en l’acompanyament de persones amb disCapacitat, estarà al capdavant de les trobades. Perquè cada persona rebrà el suport i l’assessorament per fer front als seus reptes personals i familiars.
Un compromís compartit per millorar la qualitat de vida al Vallès Oriental
Aquest conveni suposa un pas important per enfortir el compromís de Viver de Bell-lloc amb el territori del Vallès Oriental. A l’acte de signatura, hi van ser presents representants tant de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans com de la Fundació.
També hi van ser presents per part de l’Ajuntament, l’Alcalde, Oriol Lozano Rocabruna, la Regidora de Promoció Econòmica, Patrícia Freire, el Responsable de Comunicació, Roser Alegre Martín y Montserrat Montpeyó i Font del Servei d’Ocupació i Empresa Palau Avança.
Per part de Viver de Bell-lloc, la presidenta Glòria Horta, el gerent Carlos Sopeña, la responsable de l’Àrea Social Èlia López, el director de l’àrea empresarial Sergi Pujol i la coordinadora del programa Tanit Rejat. Sumem esforços per oferir suport a aquelles persones i famílies que no saben a on recórrer per obtenir l’acompanyament que necessiten.
Viver de Bell-lloc, entitat de referència al territori.
Viver de Bell-lloc compta amb més de quatre dècades d’experiència oferint suports adaptats a les persones amb disCapacitat y trastorns de salut mental sever.
Tant en l’àmbit de la inclusió social com laboral, el servei SAFE es presenta com una eina fonamental per garantir els suports adequats. Amb aquest nou projecte, la Fundació reafirma el seu compromís amb les persones més vulnerables del Vallès Oriental i ho farà Acompanyament i Assessorament per a persones i Famílies amb Necessitats Específiques.
A més, el servei SAFE evolucionarà al llarg del temps, adaptant-se a les necessitats reals del territori i de les persones que atén. Aquesta flexibilitat i adaptabilitat són claus per continuar oferint serveis de qualitat que responguin als reptes canviants de la comunitat.