La Tavella col·labora en la jornada “Aliments amb Valor Afegit” a Barcelona

El proper dijous i divendres -16 i 17 de juny- arriba la primera edició de la Jornada Aliments amb Valor Afegit. Durant aquests dos dies, i amb motiu de la 15a  Fira al Carrer de Sant Pere més Baix (Barcelona), parades de degustació i venda de productes de proximitat, ecològics i socialment responsables s’instal.laran al carrer.
Durant el divendres, el Casal del barri Pou de la Figuera (Sant Pere més Baix, 70) serà l’espai habilitat per celebrar 4 xerrades obertes al públic. El territori, les cooperatives de consum, el producte de proximitat i el social farming seran els temes principals sobre els quals tractarà la jornada.

Sota l’organització del carrer Sant Pere més Baix, la Diputació de Barcelona, la Generalitat, CataluyaCaixa i La Tavella, aquestes jornades són una exce.lent oportunitat per apropar al ciutadà una manera de fer i consumir diferents a l’habitual. En un ambient festiu, els assistents podran conèixer iniciatives i emprenedories respectuoses amb el medi ambient, les persones i el territori, factors essencials per garantir una societat més justa.

Els nostres col·laboradors: